Volledig scherm
Chantal Janzen © ANP Kippa

Chantal Janzen houdt seksdagboek bij: ‘Te moe, te moe... bingo!’

Waar Heleen van Royen 272 bladzijden vol schreef over haar seksleven, heeft Chantal Janzen beduidend minder papier nodig. In het voorwoord van haar tijdschrift &C houdt ze een seksdagboek bij, met als conclusie: ze moet ‘het’ vaker doen.

Het magazine van de presentatrice heeft deze maand als thema seks, en daarom vindt Janzen dat ze er niet onderuit komt om de lezers deelgenoot te maken van haar seksleven. Droogjes beschrijft ze dat er vooral heel weinig gebeurt met manlief Marco tussen de lakens. ,,Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe”, schrijft de moeder van James (10) en Bobby (net 1). In het weekend is er meer actie totdat James de kamer komt binnenrennen omdat hij een nachtmerrie had.

Pas dagen later is het, in Chantals woorden, ‘bingo’. ,,Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want god weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgende ochtend”, meldt ze. Na twee weken durven Chantal en Marco wel een conclusie te trekken. ,,‘We moeten het echt vaker doen.’ Joh, je meent ’t”, schrijft de RTL-ster. ,,Ouders van een baby. It’s a hard not knocked up life.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13603 stemmen