Volledig scherm
Chantal Janzen met haar vriend. © ANP

Chantal Janzen: Ik mág nu niet zwanger worden

Chantal Janzen zou best nog een tweede kindje willen, maar toch waagt ze zich er niet aan. Ze blijft voorlopig doorgaan met het slikken van de pil. De reden? Haar aanstaande rol in de musical over het leven van André Hazes.

Volledig scherm
© ANP

'Ik mág nu niet zwanger worden', meent de blondine, die zichzelf als plichtsgetrouw omschrijft. De musical 'Hij Gelooft in Mij' gaat vanaf november in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Chantal speelt daarin de rol van Rachel Hazes, die in haar tienerjaren smoorverliefd wordt op de volkszanger.

Een belangrijke rol, aangezien het verhaal door de ogen van Rachel wordt gezien. 'Ik kan het niet maken om halverwege af te haken omdat ik moet bevallen', zegt Chantal.

Chantal en haar vriend Marco Geeratz hebben nu al een zoontje, genaamd James. De twee zouden er volgend jaar zomer pas weer aan toe komen om na te denken over meerdere kinderen. Dan wil Chantal ook eventueel een rustpauze inlassen. 'Ik ben iemand die alles heel erg plant. En natuurlijk kun je een kindje niet echt plannen. Maar ik heb wel zélf in de hand dat ik niet zwanger kan raken.'

 1. Geblesseerd tieneridool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

  Geblesseer­de Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

  Slechts zestig fans van het Amerikaanse fenomeen Billie Eilish waren vanmiddag getuige van een ongebruikelijk intiem concert van hun 17-jarige idool. De 3FM-exclusive, voorafgaand aan een groot optreden dat Eilish morgen in Tivoli geeft, zorgde voor een stormloop op de tickets die de zender de afgelopen weken weggaf. Vele tienduizenden fans bestormden 3FM per mail, app en telefoon om een kaartje te bemachtigen.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (2%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (7%)
 • Vice (1%)
7410 stemmen