Volledig scherm
© ANP Kippa

Chantal Janzen oefent keihard op perfect Duits

Chantal Janzen (36) liet gisteravond in de Duitse show TV Total horen dat ze inmiddels een behoorlijk woordje Duits spreekt. De presentator Stefan Raab was onder de indruk. ,,Maar ik maak nog steeds veel fouten", aldus de blondine.

Volledig scherm
Een 36-jarige Linda de Mol.

De presentatrice heeft voor haar Duitse avontuur bij The Voice Kids aldaar behoorlijk wat uurtjes taalles gehad bij de nonnen. Ze vertrok direct na haar huwelijksreis naar het klooster om de taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. ,,Ik ben blond, dus het duurde allemaal wat langer. Ik maak nog steeds veel fouten", biecht Janzen op. ,,Maar dat is juist charmant", complimenteert de Duitse tv-presentator de musicalster.

Waslijst
Na Linda de Mol heeft het volgens Raab veel te lang geduurd voordat een nieuwe Nederlandse presentatrice in Duitsland op de buis verscheen. ,,Je zou zo maar de jonge versie van Linda de Mol kunnen zijn'', beweert de presentator stellig. Hij noemt een waslijst aan presentatoren, maar slaat Sylvie Meis over. In perfect Duits reageert Chantal: ,,Maar tegenwoordig is er natuurlijk ook nog Sylvie Meis." De talkshowhost weet van niets. ,,Is zij presentatrice hier in Duitsland? Het blijkt", zegt hij vervolgens vertwijfeld.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.