Volledig scherm
© ANP

Chantal Janzen verkozen tot MILF 2012

Radio 538-dj Ruud de Wild heeft net in zijn show Ruuddewild.nl bekendgemaakt dat Chantal Janzen de winnares is geworden van de 'MILF 2012'-verkiezing. Ruud belde haar in de uitzending om het nieuws te vertellen. 'Wat een eer! Ik wil graag mijn man bedanken, want zonder hem was dit nooit gelukt', reageerde Chantal.

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat was voor Ruud de Wild de reden om op zoek te gaan naar de lekkerste 'milf' onder de BN'ers.

Via de site Ruuddewild.nl stemden de luisteraars massaal. Doutzen Kroes eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Nicolette van Dam. Ook Quinty Trustfull, Nikkie Plessen, Sylvie van der Vaart, Froukje de Both, Anouk, Ellemieke Vermolen en Fajah Lourens waren genomineerd.

De 'milf'-verkiezing bestaat nu vier jaar. In 2009 ging Chantal Janzen ook al met de eerste prijs naar huis. Fajah Lourens sleepte in 2010 de beker in de wacht en vorig jaar verkozen de luisteraars van Radio 538 Doutzen Kroes tot de meest sexy moeder van 2011.

MILF is slang voor Mother I('d) Like to Fuck, een vrouw van middelbare leeftijd die seksueel aantrekkelijk wordt gevonden door jongens.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
24347 stemmen