Chantal Janzen weg bij AVRO

HILVERSUM - Chantal Janzen is weg als presentatrice bij de AVRO. De omroep besloot begin dit jaar het contract van de musicalster niet te verlengen. Dat maakte de AVRO vandaag bekend.

Janzen (31) begon haar carrière als presentatrice bij de AVRO op 1 januari 2008. Zij presenteerde onder meer het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing-a-Long en het programma Weten zij Veel!?.
 
Algemeen directeur Willemijn Maas: ,,We hebben veel gesprekken met Chantal gevoerd over haar toekomst bij de AVRO. Helaas bleken onze wensen en die van Chantal niet helemaal overeen te komen. Daarom hebben we in goed onderling overleg besloten om het contract niet te verlengen.'' (ANP)

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.