Volledig scherm
Chantal Janzen. © Brunopress

Chantal krijgt kus van Igone en jarige Tatjana (54) feest in stilte

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Levi's look-a-like

Acteur Levi van Kempen sprak jaren geleden een stemmetje in voor de tekenfilm Rapunzel. En achteraf blijkt hij wel heel erg te lijken op één van de personages: Flynn Rider. Levi zette voor alle duidelijkheid twee foto's naast elkaar. Niet van echt te onderscheiden! Toch?

Wendy herdenkt vader

Wendy en haar broer Mike van Dijk vertellen in Wendy's glossy dat ze hun overleden vader missen. Jaap van Dijk overleed in mei 2006 na een ziekbed van acht maanden. Hij werd 62 jaar en liet zijn echtgenote Tiny achter. Wendy en Mike lieten ter nagedachtenis aan Jaap een tatoeage zetten.

Jarige Tatjana komt tot rust

De van oorsprong Kroatische Tatjana Simic blaast vandaag alweer 54 kaarsjes uit en dat viert Kees uit Flodder natuurlijk met haar schatrijke vriend: de Nederlandse worstenkoning Lex van Hessen die huizen heeft op Hawaii en in Monaco. Tatjana doet het hoe dan ook rustig aan op haar verjaardag bij een vijver met karpers en lelies.

Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda stapten exact zes jaar geleden in het huwelijksbootje en het stel staat op culinaire wijze stil bij dat romantische moment. De twee prikten een vorkje bij een Aziatisch etablissement in Blaricum en daar gingen ze uit hun dak met allerlei oosterse lekkernijen. ,,Niet te doen'', aldus Jim.

Geen Ibiza-stijl voor Anne-Marie

Actrice Anne-Marie Jung dankt stylist Tommy Driessen voor het vertrouwen, maar in dit flinterdunne Ibiza-blousje past ze écht niet.

Happy selfie Dafne

Atlete Dafne Schippers deelt een hysterische selfie met een groepje Italianen. Dafne bedankt ze voor alle steun en vliegt vandaag terug naar Amsterdam en reist dan door naar Hengelo waar ze dit weekend uitkomt op de FBK Games.

Dan maar Aruba

Het gezin Hazes is verkast van het regenachtige Florida naar het warme Aruba, zo blijkt uit de laatste updates van Monique Westenberg. Het maakt baby André allemaal weinig uit, zo lang hij maar iets heeft om naar te kijken. In dit geval een stel reptielen.

Vader-dochterknuffel

Unconditional, schrijft dj Sunnery James bij een foto waarop hij een dikke knuffel van dochtertje Myllena Mae (2) krijgt.

Duo Penotti!

Hun samenwerking voor het RTL-programma Dance, Dance, Dance heeft presentatrice Chantal Janzen en balletdanseres-jurylid Igone de Jongh (en vriendin van acteur Thijs Römer) blijkbaar een warme vriendschap opgeleverd. 'Duo Penotti', schrijft Igone bij een foto waarop ze haar blonde collega een koddig kusje op de mond geeft.

Inge komt bij

Soapie Inge Schrama probeert volledig te onthaasten in een rustgevend tarweveld. ,,Adem in.........adem uuuuuuiiittt'', hoor je haar zeggen. Gisteren bedankte de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice haar fans al voor alle steun die ze krijgt nadat ze liet weten tijdelijk uit de running te zijn omdat ze lichamelijk op is. ,,Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie, mooie gezin, maar ook voor mezelf.''

Zusjes op een kleedje

De zusjes Schuurman zijn naar Nepal afgereisd voor een vooralsnog mysterieus project. Het gebruinde stel liet zich vastleggen op een bouwplaats. Eén ding is zeker: Birgit is apetrots op Katja.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’