Volledig scherm
De Haagse Chantal hoopt haar droomman te vinden. © RTL

Chantal (Married at First Sight): Okselhaar en krakende zak chips, dat trek ik niet

Fans van het RTL4-programma Married at First Sight halen hun hart op nu het vierde seizoen is begonnen. Na twee afleveringen is het met name de Haagse kandidate Chantal (42), die op het punt staat haar jawoord aan de vijf jaar oudere Henk te geven, die over de tong gaat. Chantal heeft heel duidelijk voor ogen hoe haar grote dag eruit moet komen te zien.

843.000 mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd om te zien hoe Chantal zich met de nodige zenuwen voorbereidde op haar bruiloft. Zij en haar match (voor haar een nog wildvreemde man) worden omschreven als ‘dynamische mensen die volgens de experts voor vuurwerk gaan zorgen'. 

Chantal uit Rijswijk heeft een dochter van 18 en een zoon van 12. Het profiel van haar droomman is duidelijk: vieze tanden, haren uit zijn oren en okselhaar, of zelfs gesnaai uit een krakende zak chips worden niet getolereerd. Ze 'trekt dat gewoon niet’ en geeft de voorkeur aan zoutjes uit een schaaltje.

De Brabantse Henk is sinds 2016 gescheiden en heeft een dochter van 20. Zijn grote passie: het Nederlandstalige lied. Dat de veertiger gisteren plots in beeld verscheen in een aaibare onesie, werkte bij veel kijkers op de lachspieren. ,,Ik ga mezelf straks wel omkleden, hoor. Nu even relaxed. Een bakkie koffie. En dan gaat het gebeuren’’, vertelde hij voor de camera. Dochter Deveny hoopt van harte dat haar vader een lieve vrouw treft.

Volgens Chantals moeder Hania kan het nog altijd twee kanten op. ,,Als zij haar man echt niets vindt, gaat ze hem geen jawoord geven. Dan zegt ze: ‘stop maar met filmen'.’’ 

Met MAFS heeft RTL hoge verwachtingen. De trouwshow, die dit jaar wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard, wordt twee keer per week uitgezonden. Volgende week wordt duidelijk of Chantal daadwerkelijk trouwt. In een korte vooruitblik, die maandag al werd getoond, is alvast te zien hoe de Haagse na haar huwelijksreis dochter Lorena in de armen valt. ,,Wat een strafkamp’’, verzucht ze.

Ook worden de koppels Thierry en Sanne en Robin en Kimberly gevolgd.

Volledig scherm
Henk showt zijn onesie. © RTL
Volledig scherm
Chantals dochter hoopt dat haar moeder succes boekt. © RTL