Volledig scherm
Chantal Janzen © ANP Kippa

Chantal met babybuikje op het strand, Jan belandt in heftige sneeuwstorm

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan viert vakantie

Een bijzondere gewaarwording voor Jan Versteegh. De presentator is voor het eerst op vakantie met zijn dochtertje Lulu Keesje. Op Instagram deelt Jan een kiekje waarop het meisje in zijn armen ligt. 'Geniet ervan!', wensen zijn fans hem een fijne vakantie.

Voor het eerst als gezin op vakantie. 🐠🌞🌴

Een foto die is geplaatst door null (@jan_versteegh) op

Chantal met babybump in de zon

Chantal Janzen heeft de zon opgezocht. Waar de blondine vakantie viert is niet duidelijk, maar haar fans hebben maar oog voor één ding: het minuscule stukje babybump op de foto. 'Een drieling?!', grapt een volger van de presentatrice. Chantal heeft het aan de foto te zien in ieder geval naar haar zin.

Een GOEDEmorgen #eenhele #❤️

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Sneeuwstorm voor Jan

Het weer in Nederland is vandaag heftig, maar ook in Gerlos stormt het. Jan Smit is op de populaire wintersportbestemming om zijn nieuwe clip op te nemen, maar wordt daar even opgehouden. ,,Heftige sneeuwstorm!", schrijft hij bij een foto waarop hij met twee anderen heren in de camera lacht.

Heftige sneeuwstorm op de piste tijdens onze clipopname in Gerlos! #HoDioDiJee

Een foto die is geplaatst door null (@jansmitcom) op

Estelle door de woestijn

Met een grote zonnebril en een doek om haar hoofd voor bescherming tegen het zand, is Estelle Cruijff vandaag op een quat gesprongen. De blondine is in Dubai en durfde het avontuur klaarblijkelijk aan. In de enorme woestijn racet ze erop los. Fans van de socialite wensen haar veel plezier.

Sahara quat✌🏻💋

Een foto die is geplaatst door null (@estellecruijff) op

Jim en Bettina hebben pech

Jim Bakkum en zijn Bettina zijn er een paar dagen tussenuit, maar hebben pech met het Nederlandse weer. De grote paraplu van Bettina overleeft het zelfs niet door de enorm heftige wind. Op Instagram deelt het koppel een video van het moment. 'Niet het beste weer, maar jullie hebben wel lol!', reageert iemand bij het filmpje.

Weertje hoor🌪☂️

Een foto die is geplaatst door null (@bettina_holwerda) op

Yolanthe in verleidelijke jurk

Yolanthe Sneijder-Cabau weet haar fans vandaag helemaal gek te maken. De brunette deelt een kiekje waarop ze met een verleidelijke blik poseert. Gehuld in een sexy jurk, waar ook wat blote huid te zien is, staat ze vlak voor de trap. Als bijschrift kiest de voetbalvrouw voor een quote van een liedje van Natasha Bedingfield.

Live your life with arms wide open Today is where your book begins The rest is still unwritten 💖

Een foto die is geplaatst door null (@yolanthecabau) op

  1. Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome
    PREMIUM
    recensie

    Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome

    Wanneer een groot artiest een concert aflast, is het begrijpelijk dat je als fan schakelt tussen begrip en teleurstelling. Maar soms kan het niet anders of het begrip overheerst, zoals voor Lady Gaga: ze kampt met chronische pijnklachten en is daar openhartig over in de media. Toch was het desondanks een zure appel dat ze daardoor vorig jaar een deel van haar wereldtour moest aflasten, waaronder die op 3 oktober in de Ziggo Dome. Achteraf is het maar goed dat Gaga haar krachten gespaard heeft, want tijdens de herkansing, gisteren in de Ziggo Dome, knalde ze precies zoals je zou hopen. Haar laatste album, het meer persoonlijke Joanne uit 2016, doet automatisch een wat ingetogener, uitgekleder optreden verwachten, maar niets is minder waar: Gaga trakteerde de fans op een gulle, vurig uitgevoerde dwarsdoorsnede van haar werk, en wist daarbij vrijwel alle hits en favorieten uit haar roze cowboyhoed te toveren. Roze cowboyglítterhoed, welteverstaan, blijkt wanneer ze vanaf een bewegend podium de hoogte in wordt gestuwd terwijl ze het pompende Diamond Heart inzet: een ideale setopener, maar desondanks een wat vreemd ondergewaardeerd Gaga-lied. Het is zo’n nummer waar ze haar stem lekker vinnig weet te laten scheuren, iets wat ze ook doet tijdens een opzwepend A-YO, geflankeerd door in simpel zwart gestoken dansers.