Volledig scherm
Charlie Puth © Chris Pizzello/Invision/AP

Charlie Puth probeerde Mac Miller te helpen: Ik had meer moeten doen

Charlie Puth heeft de afgelopen maanden geprobeerd om zijn vriend Mac Miller clean te krijgen. De zanger zegt tegen E! News dat hij goede vrienden met de vrijdag overleden rapper was geworden.

,,Ik dacht altijd dat ik degene zou zijn die hem kon helpen clean te krijgen en hem weer op het juiste pad kon krijgen", aldus de 26-jarige Charlie, die het gevoel heeft dat hij niet genoeg voor Mac Miller heeft gedaan. ,,We praatten bijna elke dag en ik heb weinig vrienden met wie ik het zo snel zo goed kon vinden."

Mac Miller werd vrijdag dood gevonden in zijn woning in Los Angeles. Een overdosis is hem vermoedelijk fataal geworden.

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.