Volledig scherm
Charly Lownoise en Mental Theo © ANP Kippa

Charly en Mental Theo kondigen tweede show aan

Het kan maar niet op voor Charly Lownoise & Mental Theo. Hun jubileumfeest werd al verplaatst van AFAS Live naar de Ziggo Dome, maar ook die blijkt de klein voor het happy hardcore-duo. Vandaag kondigden Charly en Theo 'op veler verzoek' een tweede show aan.

Naast zaterdag 9 februari vieren Charly en Theo hun 25-jarig jubileum ook op vrijdag 8 februari in de Ziggo Dome. Alle 12.500 kaarten voor de show van zaterdag waren binnen twee uur tijd uitverkocht. Wie deze week achter het net viste, kan met voorrang kaarten kopen voor de extra show. Wie zich nog niet had geregistreerd kan dat alsnog doen via www.wonderfulyears.nl om alsnog kans te maken op een toegangskaart.

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs, beter bekend als Charly Lownoise & Mental Theo, scoorden hits als Wonderful Days, Hardcore Feelings en Party. Het duo, dat wereldwijd meer dan drie miljoen platen verkocht, viert zijn jubileum met gastartiesten als T-Spoon. Alice Deejay, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean.

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.