Volledig scherm
© ANP Kippa

Charly Lownoise & Mental Theo stoppen ermee

DJ-duo Charly Lownoise (51) en Mental Theo (54) stopt ermee. De twee hebben besloten hun eigen weg te gaan en nemen afscheid met een show in de Ziggo Dome.

Lownoise (Ramon Roelofs) en Mental Theo (Theo Nabuurs) willen ‘met trots terugblikken’ op hun carrière, zo laten ze weten in een persbericht. Ze werden in de jaren 90 bekend met hun happy hardcore-platen en scoorden in 1995 een hit met Wonderful Days. In 2008 namen ze na een adempauze weer plaats achter de draaitafels.

,,We willen eruit gaan met een knal van ongeëvenaarde proporties’’, verklaren ze nu. Dat doen de dj's met The Final Show, op 18 april in de Ziggo Dome. Charly en Theo beloven een indrukwekkende keur aan internationaal gevierde gasten, vuurwerk, bergen confetti en sexy danseressen.

De voorverkoop start op woensdag 4 december om 12.00 uur via www.wonderfulyears.nl.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6004 stemmen