Volledig scherm
© ANP Kippa

Charly Lownoise en Mental Theo verplaatsen feest naar Ziggo Dome

videoHet feestje dat Charly Lownoise en Mental Theo vieren ter ere van hun 25-jarig bestaan wordt groter dan gepland. De heren staan in februari niet in AFAS Live, maar in de Ziggo Dome. 

Kaarten voor het jubileum zijn vanaf woensdag pas te koop, maar in de presale gaven 40.000 mensen al aan naar het jubileumfeest te willen. In AFAS Live past niet meer dan 6000 man publiek. ,,Het ene plekje was ietsje te klein", concludeerde Mental Theo in een lege Ziggo Dome aan RTL Boulevard. ,,Maar hier kunnen we iedereen uitnodigen."

De datum van het jubileumfeest blijft dezelfde: 9 februari. Niet alleen Charly Lownoise en Mental Theo staan dan op het podium. Onder anderen T-Spoon. Alice Deejay, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean zijn ook van de partij.

Bekijk hieronder de aankondiging van het feest:

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.