Swept away #tiffanypaperflowers @tiffanyandco

Een foto die is geplaatst door null (@haileybaldwin) op

Charmante Hailey Baldwin temt het hart van chaotische Justin Bieber

Het lijkt er sterk op dat superster Justin Bieber (24) na een legio knipperlichtrelaties nu écht is gevallen voor de charmes van het Amerikaanse model Hailey Rhode Baldwin. Wie is deze 21-jarige bloedmooie blondine uit Arizona met 'bieberfever'?

Volledig scherm
© Brunopress

Hailey kwam op 22 november 1996 ter wereld als dochter van acteur Stephen Baldwin en grafisch designer Kennya Deodato Baldwin. Door Haileys bloed stromen heel wat nationaliteiten. Kennya is Italiaans-Portugees, haar man heeft Britse, Ierse, Schotse, Franse en Duitse roots. Ook heeft Hailey wel iets met muziek; haar opa is de Braziliaanse muzikant Eumir Deodato.

Lang ambieerde La Baldwin een balletcarrière, maar moest die droom opgeven door een hardnekkige voetblessure. Vier jaar geleden tekende ze een modellencontract bij het wereldberoemde New Yorkse bureau Ford Models. Sindsdien is ze een veelgevraagd covermodel en geniet ze van de spotlights. In 2015 maakte ze kennis met de televisiewereld als host van de MTV Europe Music Awards in Milaan. Sindsdien rekent ze onder anderen Kendall en Kylie Jenner, de halfzusjes van socialite Kim Kardashian, tot haar vriendengroep.

Net als voor Justin Bieber speelt het geloof een belangrijke rol in het leven van Hailey. Van de blondine is bekend dat ze naar de Evangelische kerk gaat, regelmatig deelt ze via haar sociale media-kanalen teksten uit de Bijbel. ,,Ik ben opgevoed met de kerk. Ik vind spiritualiteit en mijn relatie met God erg belangrijk. Niet iedereen zal geloven in mijn God, maar ik wil mijn gedachten daarover graag met iedereen delen. Het inspireert me'', liet ze daarover los. 

Happy single

Volledig scherm
Justin en Hailey lopen hand in hand in New York. © Brunopress

De eerste geruchten over een romance tussen Baldwin en Bieber staken drie jaar geleden de kop op. Standvastig was het niet; de twee waren graag samen, maar met name Bieber viel regelmatig in de armen van zijn ex zangeres Selena Gomez. In februari van dit jaar maakten de twee bekend voor de zoveelste keer voor elkaar gekozen te hebben. Een maand geleden werd de artiest dan weer met Hailey gespot in Miami en New York. Afgelopen week wisten fans het zeker nadat ze in het openbaar hand in hand liepen: het was weer 'aan'! 

Op een insider kwam het stel heel gelukkig over. ,,Justin realiseert zich nu dat hij niet zonder haar kan'', citeerde de Amerikaanse entertainmentsite E! News de anonieme bron. 

Mocht Bieber afgelopen zaterdag daadwerkelijk op zijn knieën zijn gegaan, dan zal dat voor zijn vriendin toch als een verrassing zijn gekomen. Twee maanden geleden sprak ze zich in de Britse krant The Times als happy single nog uit over de vrijgezellenmarkt. ,,Zoveel vissen in de zee zijn er nou ook weer niet. Het is heel moeilijk om iemand te vinden die dezelfde ideeën en moraal heeft als mij'', liet ze los. Toch hield ze hoop. ,,Maar het is me eerder gelukt, dat was erg verfrissend.''

Love

Tijdens het glamoureuze MET Gala in New York werd even gedacht dat het model weer had aangepapt met haar ex Shawn Mendes (19). Het stel straalde op de rode loper, maar van een relatie was geen sprake, benadrukte ze al snel. ,,Shawn is een erg leuke man, maar we zijn niets meer dan goede vrienden.''

Naar verluidt zei Baldwin 'ja' tegen Bieber tijdens een romantische vakantie op de Bahama's. Van het aanzoek zijn geen beelden omdat omstanders werd verzocht hun telefoons op te bergen. Hoewel het heuglijke nieuws nog niet bevestigd is door het koppel zelf, geeft hun familie opvallende signalen af. 'Trots is een understatement. Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk!' laat Jeremy Bieber weten. Justins moeder Pattie twittert: 'Love, love, love.' Stephen Baldwin haalt een Bijbeltekst aan, waarbij hij de hashtag 'gezegend' gebruikt. 

Volledig scherm
© Brunopress
Volledig scherm
Justin en Hailey op zijn verjaardagsfeestje. © Instagram/Hailey Baldwin

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

  • A Star is Born (14%)
  • Black Panther (8%)
  • Bohemian Rhapsody (56%)
  • BlacKkKlansman (3%)
  • Green Book (7%)
  • The Favourite (4%)
  • Roma (7%)
  • Vice (1%)
7895 stemmen