Volledig scherm
Caroline woont niet meer in het chateau. © Instagram/Caroline van Eeden

Chateau Meiland-huisvriendin Caroline vindt nieuw opknappertje in hartje Amsterdam

Caroline van Eeden, de huisvriendin van de familie Meiland uit de SBS 6-kijkcijferhit Chateau Meiland, heeft de knoop doorgehakt en verhuist voorlopig niet terug naar Frankrijk. Vol enthousiasme stort ze zich op haar nieuwe project: het openen van een eigen modeboetiek in het schilderachtige 9 Straatjes-district in Amsterdam.

De hartsvriendin van Martien Meiland laat via Instagram weten blij te zijn dat ze het nieuws eindelijk van de daken mag schreeuwen. Haar nieuwe zaak Modetheater By Caroline opent op 29 november de deuren. ,,Nu nog even hard poetsen, schilderen, inhangen en stylen en dan gaan we los’', schrijft ze. ,,Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te gaan delen!’'

Caroline, die een passie heeft voor mode, was al enige tijd op zoek naar een geschikte winkel. Uiteindelijk werd Prinsenstraat 13, een charmant pandje grenzend aan de chique Keizersgracht, goed genoeg bevonden. ,,Dit voldoet aan alle eisen en wensen’’, aldus de blondine. In het gebouw was eerder een yogaschool te vinden.

Tot dit najaar woonde Caroline in Frankrijk, waar ze met de familie Meiland Chateau Marillaux runde. Toen een burn-out op de loer lag, verhuisde ze terug naar Nederland. Bij het Televizier-Gala, waar Martien en Erica de Gouden Televizier-Ring wonnen, liet ze verstek gaan.

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.