Chris Brown laat sneaker op rechterwang tatoeëren

De Amerikaanse zanger Chris Brown is een bijzondere tattoo rijker en iedereen mag die zien: de r&b-artiest heeft namelijk een afbeelding van een sneaker op zijn gezicht laten tatoeëren.

De Air Jordan 3, één van de bekendste sneakers ooit gemaakt, prijkt op de rechterwang van Chris, vlak onder zijn oor. Tattoo-artiest Jaoquin ‘Ganga’ Lopez plaatste een foto van de verse tatoeage op zijn instagramaccount. ,,Meer tattoos voor mijn broeder", schreef hij erbij.

Het is algemeen bekend dat de zanger, bekend van hits als Run It! en Kiss Kiss, een groot verzamelaar is van sneakers. In 2017 zou hij meer dan duizend paar schoenen hebben meegenomen op zijn Party Tour.

Volledig scherm
© AP
  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’