Volledig scherm
Chris Brown © Matt Sayles/Invision/AP

Chris Brown onthult naam van pasgeboren zoon

Chris Brown heeft ruim een week na de geboorte van zijn zoon de naam van het jongetje bekendgemaakt. De 30-jarige zanger en zijn ex-vriendin Ammika Harris hebben hem Aeko genoemd, maakte hij bekend op Instagram.

Chris onthulde de naam met een foto van zichzelf. ‘RORO & AEKO (ECHO)'. schreef hij erbij. Roro is de bijnaam van zijn dochtertje Royalty. Beide namen staan ook op de jas die hij op het kiekje draagt.

De zanger en Ammika gingen begin dit jaar uit elkaar en maakten afgelopen zomer bekend een kind te verwachten. Zijn 5-jarige dochter Royalty kreeg hij met ex Nia Guzman.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6007 stemmen