Volledig scherm
Chris Martin © EPA

'Chris Martin en Dakota Johnson na twee jaar uit elkaar'

Coldplay-zanger Chris Martin en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson hebben volgens diverse Britse media na bijna twee jaar een einde aan hun relatie gemaakt. De geruchtenstroom kwam op gang nadat The Sun meldde een vriend van het stel te hebben gesproken. Die stelde dat Martin en Johnson al ruim een maand uit elkaar zijn.

De breuk tussen de 42-jarige Martin en de 29-jarige Johnson komt vrij onverwacht. Eerder werd er namelijk nog gesproken dat de twee trouwplannen hadden. ,,Ze hadden het al over een verloving, maar gaan nu zonder elkaar verder", aldus de ingewijde. Het koppel was sinds oktober 2017 samen. Ze willen nog niet reageren op de breuk.

 Martin was van 2003 tot en met 2016 getrouwd met Gwyneth Paltrow, met haar heeft hij twee kinderen.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’