Volledig scherm
© EPA

Chrissy Teigen woest op paparazzo die haar kiekt tijdens kolven

Chrissy Teigen (32) is uit haar slof geschoten omdat een man haar zou hebben gefotografeerd terwijl zij in de auto met geblindeerde ramen zat te kolven.

,,Aan de man die foto's nam in onze auto toen ik aan het kolven was met ontblote borst. Je kan de pot op als je de foto's verkoopt", twitterde het model. ,,Als ik jou mijn salami-tepels had willen laten zien, zou ik dat doen op mijn eigen manier", schreef ze in inmiddels verwijderde tweets. 

Een aantal reacties van Chrissy op anderen staan nog wel online. ,,Het is best eng als je in je geblindeerde auto zit en ineens een man ziet met een felle flits'', zo schrijft ze.

De echtgenote van John Legend deelde zondag nog een foto op Instagram waarop te zien is hoe ze in het bijzijn van haar tweejarige dochter Luna borstvoeding geeft aan haar bijna twee maanden oude baby Miles. Ze had maling aan kritiek van preutse volgers. ,,Kalmeer een beetje en scroll verder", riep ze uit.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

Een foto die is geplaatst door null (@chrissyteigen) op

hey dudes

Een foto die is geplaatst door null (@chrissyteigen) op

 1. Australische Songfestival-hunk op één in iTunes na Voice-optreden: ‘Onwerkelijk’

  Australi­sche Songfesti­val-hunk op één in iTunes na Voi­ce-optreden: ‘Onwerke­lijk’

  De Australische zanger Guy Sebastian (37) kan nauwelijks geloven dat zijn nieuwe single op één staat in de Nederlandse iTunes Top 100, de lijst met de meest gedownloade liedjes. De artiest, vooral bekend vanwege zijn deelname aan het Songfestival in 2015, zong Before I go gisteravond bij The voice of Holland. Hij kan zijn Hollandse fans niet vaak genoeg bedanken. ,,Dit komt door jullie.’’

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (7%)
 • Vice (1%)
7971 stemmen