Claudia de Breij.
Volledig scherm
Claudia de Breij. © ANP

Claudia dolblij met kijkcijfers van haar oudejaarsconference

Claudia de Breij heeft de 2,12 miljoen Nederlanders die gisteravond naar haar oudejaarsconference hebben gekeken bedankt. Zondag reageerde ze via Twitter op de kijkcijfers.

,,Iedereen ongelofelijk bedankt voor het kijken en de lieve reacties! Gelukkig 2017!!!", schreef Claudia. Ze is de eerste vrouw die een oudejaarsconference verzorgde. 

Met 2,12 miljoen kijkers belandde Claudia op de tweede plaats van de kijkcijfer top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Het Nationaal Aftelmoment vanuit Amsterdam trok meer kijkers, het Nationale Vuurwerk vanuit Rotterdam net iets minder. "#sandwichtussenvuurwerkenaftellen", concludeert Claudia.

Javier Guzman, die op RTL 4 een oudejaarsconference verzorgde, bracht vandaag via Twitter de beste wensen over. ,,Iedereen een gezond, inspirerend en prachtig 2017 samen!" Hij trok 896.000 kijkers met zijn show Zonde(r) voornemens.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.