Volledig scherm
Claudia de Breij © ANP Kippa

Claudia scheurt enkelbanden, Doutzen kletsnat van het zweet

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvie blaast kusjes

Een rode, sexy jurk en een verleidelijke blik: Sylvie Meiss straalt op de rode loper in Berlijn. Ze is aanwezig voor de Place To B-awards en kon tijdens het maken van een foto het niet laten om een handkusje achterwege te laten. 

Leeg zwembad voor Nicolette

Nicolette Kluijver is haar zondagochtend sportief begonnen. De RTL Boulevard-presentatrice besloot een paar baantjes te trekken en kwam ook nog eens tot de ontdekking dat ze het zwembad helemaal voor zichzelf had. Geluksvogel!

Zondagochtend 🏊🏼‍♀️#luckyme

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bobby leest boeken

Snoezig! Het dochtertje van Arie Boomsma is een echte boekenwurm. De kleine Bobby is op de grond neergeploft met een enorme hoeveelheid boeken om haar heen. Papa Boomsma schrijft erbij: ,,Op zondag lezen we nog meer dan anders. En we ruimen ook meer op. Poëzieplunderaar."

Op zondag lezen we nog meer dan anders. En we ruimen ook meer op. #poëzieplunderaar

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Doutzen zweet zich rot

Met een laag uitgesneden pakje, waarin de druppels zweet over haar decolleté lopen is Doutzen vandaag vastgelegd. Het Friese topmodel dook de sportschool in voor een fotoshoot voor Vogue en dat leverde een kiekje op waar menig fan bij weg zwijmelt. 'Wow!' reageren meerdere volgers.

Hitting the gym like...... it’s not Sunday? 💪🏼😬🙈 📸 picture by @mariotestino for @voguemagazine

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Carolien vindt oude sollicitatie

Tijdens het schoonmaken van je huis kom je wel eens de gekste dingen tegen. Carolien Karthaus-Spoor stuitte vanochtend op een sollicitatie voor GTST. Ze was toen 13 jaar oud en het leek haar erg leuk om auditie te doen. ,,Ook al is het maar voor een figurantenrol", schreef ze in haar brief. Schattig detail: ze vroeg ook om de handtekening en foto's van de cast, waar ze zelfs voor wilde betalen.

Kijk nou toch wat ik vind!! Be careful what you wish for... #fanbrief #gtst #17yearsago #cleaningday #konmari

Een foto die is geplaatst door null (@carolienkarthaus_spoor) op

Domper voor Claudia

Een flinke tegenvaller voor Claudia de Breij: ze heeft haar enkelbanden gescheurd. De cabaretière struikelde vlakbij een zebrapad en dacht in eerste instantie dat het wel meeviel. Tot ze vanmorgen wakker werd. ,,Vanochtend kon ik niet lopen, maar dat vond de dokter minder gek dan ik", schrijft ze bij een foto waarop ze haar gehavende lichaamsdeel toont.

Miljuschka's funday

Miljuschka Witzenhausen mag zich dan wel thuis voelen in de keuken, de brunette geniet ook van de natuur. Witzenhausen is vandaag met haar zoontje Rembrandt te vinden in - zo lijkt-  een bos in 's-Hertogenbosch, waar ze geniet van 'mooie herfstdagen'. 

Sunday=funday💕 Geniet van deze mooie herfstdag!

Een foto die is geplaatst door Miljuschka (@miljuschkaw) op

Fajah poseert voor het raam

Fajah doet het weer: poseren in pikante lingerie. Vandaag staat ze tegen een muur geleund terwijl ze naar buiten kijkt. Ze grijpt gelijk haar kans om nog even wat producten op haar webshop te promoten. Daar hebben haar fans weinig interesse in. 'Mooie billen!', reageert een mannelijke volger.

SALE... enjoy your day at the MKBMSHOP we are still on sale with discounts up to 50% #cups #proteine #agenda #sportwear

Een foto die is geplaatst door null (@fayaofficial) op