Volledig scherm
Coco de Meyere © anp

Coco de Meyere (48) pleegt zelfmoord

UpdateCoco de Meyere heeft zelfmoord gepleegd. De imagostyliste, bekend van de tv-serie Dames in de Dop, werd gisteren in haar woning in Laren gevonden.

Haar partner Kim Tjoa heeft het nieuws over de 48-jarige ex van kledingmagnaat Oger bevestigd.

De Meyere was in 2007 en 2008 jurylid in het programma Dames in de Dop van RTL5. Eerder werkte ze vooral achter de schermen als styliste bij tv-programma's en adviseur van artiesten, als Linda de Mol, Marc Klein Essink en Anita Meijer. De styliste werkte mee aan de series Zeg eens AAA, Medisch Centrum West en Oppassen.

'Toen ik uit Laren wegging was er nog niets aan de hand', vertelt Tjoa in de Telegraaf, waarin ook wordt gemeld dat hij zijn vrouw zelf aantrof. 'Ik ging kijken toen Coco de telefoon maar niet opnam.'

Anorexia
Coco, die vroeger aan anorexia leed, was onder psychiatrische behandeling en werd een paar maanden geleden ook wekenlang opgenomen vanwege haar anorexia.

Besloten kring
De familie van De Meyere laat in een verklaring weten 'in en in verdrietig' te zijn door het plotselinge overlijden van Coco. Ze vragen de pers terughoudend te zijn in hun publicaties en laten weten dat Coco de Meyere in besloten kring zal worden begraven.