Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Coldeweijer had zelfreflectie nodig, zei professioneel aandachtszoeker Talitha Muusse

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

36 reacties

 • H. Ruitenbroek

  1 maand geleden
  Talitha en Yvonne zijn net als influencers hele slechte voorbeelden voor de jeugd. Je kind zou dit soort dommeriken maar volgen. Zij dragen bij aan de verdomming van de samenleving. Kinderen zijn tegenwoordig al veel slechter in taal en rekenen op de lagere school dan vroeger. Als je zulke personen een podium geeft dan blijft dat zo. De jeugd moet aan zichzelf gaan werken in plaats van tijd besteden aan nietsnutten.
 • louise smit

  1 maand geleden
  Thalitha werd al bij op 1 eruitgegooid
 • M Waarhold

  1 maand geleden
  Het is nu wachten wie we nu weer aan de schandpaal gaan nagelen waar weer iedereen zijn gal overheen kan spuwen.
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Yvonne Coldewijer die springt in de niche waar de zogenaamde roddeljournalistiek zich niet meer aan waagt. Blaadjes als Prive en Story liggen aan de ketting en brengen alleen nog praatjes die hen via die BN-ers wordt aangedragen, en daar is Yvonne, die komt iets op het spoor, belt of mailt met het onderwerp en publiceert, dat doet zij met een aantrekkelijke flair. Muusse valt alleen maar door de mand, iedereen ziet en weet dat, behalve Talitha, die denkt dat het aan alle anderen ligt.
 • Christa Tache

  1 maand geleden
  Als sponsors hier niet aan mee werken en mensen geen behoefte hadden aan onzin verhalen en opdikken en roddelen had deze dame geen kanaal. Met andere woorden wie is er schuldig de sponsor die wil verdienen aan nb’n kapot maken met leugens of op dikken of de kijken die dit soort filmpjes bekijkt? Als je zo geniet van drama en onzin kijk dan iets als gtst of zo. Maar bedenk eens hoe je jezelf zou voelen als men zulke onzin over jou zou rond strooien.