Matthijs van Nieuwkerk
Volledig scherm
Matthijs van Nieuwkerk © Brunopress

Commissaris Mariëtte Hamer: NPO delegeert opdracht DWDD-onderzoek toch

UpdateMatthijs van Nieuwkerk werkt mee aan het onderzoek dat de NPO laat doen naar de werkomstandigheden achter de schermen bij het programma DWDD. Dat laat zijn woordvoerder vrijdag desgevraagd weten aan het ANP. De opdracht voor het onderzoek wordt toch neergelegd bij een aparte commissie, om de schijn van belangenverstrengeling van de NPO te voorkomen.

42 reacties

 • George Haan

  2 weken geleden
  Als ik Frits Barend op TV zie voordringen om Matthijs te cancelen dan vraag ik mij af hoe fris hijzelf wel was toen ik op 1 november 2001 bij Barend & Van Dorp door hem (tijdens de musicale pauzes) schofterig werd gepiepeld?! Toen ik hem In de nazit om uitleg vroeg vluchtte hij weg... de laffaard!
 • Fred Schnuck

  2 weken geleden
  Wie van jullie zonder zonde is, laat die als eerste een steen naar haar werpen.
 • Henny Van Osch

  2 weken geleden
  Jammer ik hoop dat we nog mooie programma’s van Mathijs gaan zien. Ik vind het allemaal wat overdreven
 • Fernanda Palav

  2 weken geleden
  Wat zijn we allemaal weer deugdzaam. Belachelijk hoe deze man wordt weggezet. Hij wordt van alle kanten aangevallen. En kan zich niet verdedigen. Hij heeft familie. Een ieder moet zich doodschamen. Dacht opeens aan een reageerder. Die een fantastisch woord had bedacht. Toetsenterrorist. En een ander reageerder zei. Een papagaai dit zegt is al teveel. Maar 30 papagaaien. 😉
 • C.J.H. PIETERSE

  2 weken geleden
  M.A. van der Meer: "je hebt genoeg jongeren en ouderen die niet zichzelf kunnen beschermen en opkomen, ja dat zijn de mensen die helemaal niets gewent zijn en die staan dan zomaar te janken": Zijn het uitsluitend jongeren en ouderen, denkt u...? Het generaliseren van 'n probleem heeft nog nooit tot iets geleid, denk ik. U trekt nu uw mond wel open als het nodig is? En maakt het u helemaal niet uit wat de gevolgen kunnen zijn, of heeft u een dusdanige positie dat u zich wel beschermd kunt voelen?