Volledig scherm
Rik de Jong (Ferry Somogyi) in de wintercliff van GTST van afgelopen seizoen. © RTL

Compilatie GTST bezorgt RTL 4 kijkcijferdip

Haalde RTL 4 de afgelopen weken mooie kijkcijfers met de Ruben Nicolai-Quiz Ik Weet Er Alles Van, nu is de vooravond van de zender ingestort met de compilatieafleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Gisteren keken er slechts 271.000 mensen naar de soap.

De spelshow Ik Weet Er Alles Van bleek een gouden greep, na zomers waarin RTL het probeerde met Ik Kom Bij Je Eten of een spin-off van de soap. Deze zomer noteerde de gloednieuwe quiz in de vroege avond cijfers rond de 800.000 en deed het daarmee soms beter dan GTST afgelopen seizoen. Nu volgende week het nieuwe seizoen van ‘de moeder aller soaps’ weer van start gaat, zendt RTL deze week compilatieafleveringen uit van wat er afgelopen seizoen in Meerdijk gebeurde. Maar daar zitten maar bar weinig kijkers op te wachten: maandag keken er 287.000 mensen, gisteren waren dat er 271.000.

Op Twitter missen tv-kijkers Ruben Nicolai met zijn spelshow.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13239 stemmen