Volledig scherm
Constanza Breukhoven, in april vorig jaar. © ANP

Constanza Breukhoven emigreert naar Curaçao

UpdateConstanza Breukhoven en haar partner Mohammed hebben een knoop doorgehakt. Ze verhuizen deze zomer nog naar Curaçao. Constanza's kinderen Soraya en Semmy gaan mee.

Volgens Constanza wil het gezin daar een nieuw leven opbouwen, zo laat ze los tegenover weekblad Story. 'Mohammed en ik hebben het naar onze zin in Sneek, maar in Nederland worden we steeds achtervolgd door ons verleden.'

De keuze is op Curaçao gevallen vanwege de taal. Het veelbesproken stel vindt het belangrijk dat de kinderen Nederlands kunnen blijven spreken.

Nadat zowel Constanza als Mohammed voor de rechter zijn verschenen na hun aangetekende hoger beroep, worden de koffers gepakt. Connie Breukhoven, die maandenlang voor Soraya en Semmy heeft gezorgd, heeft RTL Boulevard laten weten dat ze niet op de hoogte is van de aanstaande verhuizing. 'Dit is nieuws voor mij', aldus de blondine.

Connie is echter niet van plan om voor de deur te gaan liggen om haar kind en kleinkinderen bij haar te houden. 'De reden dat wij kinderen hebben geadopteerd is omdat we willen dat ze gelukkig zijn. Als dit hun gelukkig maakt, dan is dat het belangrijkste.'

  1. Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2
    PREMIUM
    filmrecensie

    Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2

    Een vervolg op de bekroonde animatiemusical Frozen (2013) was slechts een kwestie van tijd. Het succes van de film, die ook een enorme golf aan merchandising tot gevolg had, was zo kolossaal - evenals de honger naar meer bij het publiek - dat Disney de fans niet kon teleurstellen. Hoewel de tweede film iets mist van de frisheid van het origineel zal de aanhang van ijsprinses Elsa, en haar zusje Anna, niet worden teleurgesteld.