Volledig scherm
Slash © EPA

Contactverbod voor nepvriend Guns N' Roses-gitarist Slash

Een man die zich meerdere keren heeft voorgedaan als een vriend van Guns N' Roses-gitarist Slash, mag niet meer in zijn buurt komen. Slash had een contactverbod aangevraagd voor Kevin Patrick Coleman, die zich volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ vorige maand het huis van de muzikant in probeerde te bluffen door te doen alsof hij een goede vriend was.

De vriendin van Slash (Saul Hudson, 52) die opendeed geloofde hem echter niet en liet de man niet binnen, waarop hij de beveiligingscamera kapot sloeg. Twee weken later meldde de man zich weer bij een privéfeestje waar Slash aanwezig was en claimde opnieuw dat hij goed bevriend was met de muzikant. Ook deze keer werd hem de toegang geweigerd. De man parkeerde vervolgens zijn motor voor de deur en liet de motor een tijdlang luidruchtig ronken. Het contactverbod dat Coleman kreeg is tijdelijk, wanneer het afloopt is niet bekend.

 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
33121 stemmen