Volledig scherm
De foto's van Selena Gomez die ophef veroorzaakten © Instagram thecatwalkitalia

Couturier Stefano Gabbana noemt Selena Gomez 'echt lelijke vrouw'

De Italiaanse modeontwerper Stefano Gabbana (55) heeft zich de woede op de hals gehaald van fans van zangeres-actrice Selena Gomez. De wereldberoemde beroemde couturier  van modehuis Dolce & Gabbana noemde haar op sociale media 'echt lelijk'.

Gabbana reageerde op een Instagrampost van The Catwalk Italia. De modesite had vijf foto's van Selena (25) in een rode jurk gepost en vroeg volgers hun favoriete jurk te kiezen. Onder deze post schreef de ontwerper:  ,,Ze is echt lelijk". Al snel kregen de fans van Selena lucht van de beledigende post, waarop ze massaal berichtjes stuurden naar Gabbana.  'Kijk naar jezelf' en 'pestkop, schaam je diep', zijn veelgehoorde reacties.

Het is niet de eerste keer dat Gabbana de gemoederen verhit. Hij reageerde al eerder op een post van de Instagram van The Catwalk Italia. Hij vond Kate Moss maar niets in een jurkje van Yves Saint Laurent. En in 2015 veroorzaakte hij zelfs een boycot van veel celebrities door zich openlijk uit te spreken tegen het homohuwelijk. De sterren vertikten het vervolgens langere tijd om nog ontwerpen van hem aan te trekken.

Volledig scherm
Domenico Dolce (rechts) en Stefano Gabbana. © AP

#selenagomez rocks red dresses ❤️ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

Een foto die is geplaatst door null (@thecatwalkitalia) op