Acteur Ken Kercheval, bekend als Cliff Barnes, is overleden.
Volledig scherm
Acteur Ken Kercheval, bekend als Cliff Barnes, is overleden.

Dallas-acteur Ken Kercheval (83) overleden

De Amerikaanse acteur Ken Kercheval, beter bekend als Cliff Barnes uit de Amerikaanse televisieserie Dallas is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Amerikaanse tijdschriften Hollywood Reporter en Variety woensdag. De manager van de acteur en een woordvoerster van een begrafenisondernemer in zijn woonplaats Clinton in de staat Indiana bevestigen zijn dood.

 1. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.
 2. Populaire Belgische youtuber (22) sinds vrijdag vermist, politie verstuurt opsporingsbericht

  Populaire Belgische youtuber (22) sinds vrijdag vermist, politie verstuurt opsporings­be­richt

  In België maken ze zich grote zorgen om de 22-jarige youtuber Kacper Przybylski, beter bekend als Kastiop, die sinds vrijdag wordt vermist. Nadat hij zijn ouderlijk huis verliet, ontbreekt elk spoor van de populaire videomaker, die online ruim 290.000 volgers heeft. De politie heeft inmiddels een opsporingsbericht verstuurd, dat wordt gedeeld door onder anderen de Nederlandse youtuber OnneDi (Dionne Slagter).