Volledig scherm
Dan Karaty © ANP Kippa

Dan Karaty weg uit jury Dance Dance Dance, Jan Kooijman vervangt hem

Dan Karaty stopt als jurylid bij het programma Dance Dance Dance. Hij wordt vervangen door Jan Kooijman. Karaty schrijft op Instagram ‘erg teleurgesteld’ te zijn, maar zegt niet wat de reden is van zijn vertrek. Het hangt waarschijnlijk samen met de verhuizing van de show van RTL 4 naar SBS6.

,,Het moeten doen van deze mededeling is bitterzoet’’, meldt hij. ,,Ik zal de show missen, maar ik ben blij voor Jan Kooijman. Ik wens hem het beste.’’

Helemaal weg bij RTL4 gaat Karaty niet. Hij zegt dat hij onderdeel zal zijn van een aantal nieuwe en spannende shows, waar hij later meer over zal vertellen.

Vanaf 1 maart starten de danstrainingen voor Dance Dance Dance, dat in het najaar wordt uitgezonden. Eerder maakte SBS de kandidaten bekend, onder wie Sharon Doorson, O’G3NE en Danny de Munk.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.