Blessings Love Laughs and Bonfires #hens #momsquad 💕 @costapalmas

Een foto die is geplaatst door null (@danielleoerlemans) op

Danielle Oerlemans gespot op spiritueel vrijgezellenfeest Gwyneth Paltrow

foto'sNiemand minder dan Danielle Oerlemans (45), de vrouw van mediatycoon Reinout Oerlemans, was dit weekend een van de gasten op het vrijgezellenfeestje van actrice Gwyneth Paltrow. Haar vriendinnenclubjes reisden af naar een viersterrenresort in Cabo San Lucas in Mexico.

Volgens Daniëlle werden liefde en veel gelach afgewisseld met het maken van kampvuurtjes en zegeningen. Omdat haar vriendin Gwyneth spiritueel is ingesteld, werd een speciale ceremonie georganiseerd op het privéstrand van het Four Seasons Hotel, dat sinds een paar maanden open is. Gwyneths vriendinnen - die Daniëlle 'kippen' en het 'moedersquad' noemt - stopten hun koffers vol met strandjurken en poseerden gewillig op het strand van de kustplaats.

Mogelijk is Daniëlle tot de inner circle van de Hollywoodster toegetreden door haar dochter Fiene (14). Zij is het beste vriendinnetje van de 13-jarige Apple, de dochter van Gwyneth en haar ex Coldplay-zanger Chris Martin.

Privéjet

Celebrities als Stella McCartney, Drew Barrymore, Reese Witherspoon en Kate Hudson ontbreken op Daniëlles kiekjes, maar waren volgens Amerikaanse media dit weekend ook in het sjieke Costa Palmas te vinden. Cameron Diaz zou de locatie hebben geselecteerd en een privéjet hebben geregeld. 

Bronnen meldden eerder aan Page Six dat er onder meer een 'wild feestje' op de planning zou staan. Omdat Gwyneth Chris Martin in het geheim huwde, wordt nu een groot huwelijksfeest verwacht. ,,Ik heb nooit eerder een huwelijksdag gehad, met alles erop en eraan. Ook al ben ik 45, ik voel me als een 21-jarige door alles wat er te gebeuren staat'', aldus Paltrow eerder dit jaar. 

De Hollywoodster en producer-scenarioschrijver Brad Falchuk (46) maakten hun verloving bekend in Goop magazine, het tijdschrift dat hoort bij Gwyneths lifestylemerk Goop.

#costapalmas #henweekend

Een foto die is geplaatst door null (@gwynethpaltrow) op

Volledig scherm
© ANP