Danny de Munk
Volledig scherm
Danny de Munk © ANP Kippa

Danny de Munk ontkent beschuldigingen ongepast gedrag

Danny de Munk ontkent de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 52-jarige zanger zegt in een statement ‘zeer ontdaan’ te zijn door de aantijgingen van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer. ,,Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video”, aldus De Munk.

 1. Stage Entertainment onderzoekt mogelijk wangedrag Danny de Munk
  Update

  Stage Entertain­ment onderzoekt mogelijk wangedrag Danny de Munk

  Stage Entertainment gaat naar aanleiding van geruchten onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door Danny de Munk. In een video van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer wordt de 52-jarige acteur beschuldigd van wangedrag. Het entertainmentbedrijf heeft kennisgenomen van deze beschuldigingen en gaat ze onderzoeken, bevestigt een woordvoerder aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. Het management van Danny de Munk laat zaterdag weten geen commentaar te geven.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”