Volledig scherm
Danny de Munk © ANP Kippa

Danny de Munk, Sharon Doorson en Susan Visser in Dance Dance Dance

UpdateDanny de Munk werkt zich de komende tijd in het zweet met zijn dochter Bo. Vader en dochter doen mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance, maakten beiden vandaag bekend via sociale media. Andere deelnemers zijn acteur Thomas Cammaert (met Susan Visser) en Géza Weisz (met Sharon Doorson.)

,,Hoe mooi is dit?", schreef Danny op Instagram en Twitter. Bo is opgelucht dat ze het nieuws eindelijk mag delen, blijkt uit haar bericht op Instagram. ,,Eindelijk... mag ik vertellen dat ik samen met mijn vader mee ga doen aan het programma Dance Dance Dance.”

Het duo neemt het in ieder geval op tegen Thomas Cammaert. De acteur en oud-Mol uit Wie is de Mol? werd in januari aangekondigd als eerste deelnemer aan de populaire dansshow. Hij vormt een duo met collega Susan Visser. Ook acteur Géza Weisz doet mee, samen met zangeres Sharon Doorson. Overigens zou ook schaatser Kjeld Nuis deelnemen met zijn vriendin, maar dat gaat vanwege hun relatiebreuk niet door.

Het vijfde seizoen van Dance Dance Dance is later dit jaar te zien bij SBS6. Het Talpa-programma verhuisde vorig jaar van RTL naar de zender van Talpa-baas John de Mol. Ook andere hits van RTL zijn daar voortaan te zien, waaronder de BN’er-zangcompetitie It Takes 2.