Danny de Munk
Volledig scherm
Danny de Munk © ANP Kippa

Danny de Munk te zien in nieuwe reeks All Stars

Danny de Munk kruipt opnieuw in de huid van Bram in een nieuwe tv-serie van All Stars. Dat zegt de acteur vandaag in De Telegraaf.

Regisseur en bedenker Jean van de Velde vroeg Danny om mee te werken aan een nieuwe reeks over de voetbalvrienden. ,,Het lijkt me enig om weer in de huid te kruipen van het karakter Bram. Ik heb wel de bioscoopfilm van All Stars gedaan, maar niet de televisieserie. Daar verheug ik me dus ook enorm op!’’

Wanneer de nieuwe reeks van de voetbalserie op de buis komt, deelt Danny niet. De opnames moeten dit jaar van start gaan.

De acteur was te zien als Bram in de twee films uit 1997 en 2011. In 1999 werd al een televisieserie gemaakt, maar toen was Danny te druk met zijn musicalcarrière. Roeland Fernhout verving hem in het eerste seizoen en Dirk Zeelenberg speelde de rol van Bram in de tweede en derde reeks.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.