Matthijs van Nieuwkerk
Volledig scherm
Matthijs van Nieuwkerk © videostill

Dansende Matthijs gaat viral en Roxeanne emotioneel na duet

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Roxeanne Hazes blikt terug op het duet met haar vader, dat ze afgelopen vrijdag zong tijdens Holland zingt Hazes. ‘Ik weet zeker dat papa met een dikke glimlach vanaf zijn wolkje meekijkt', aldus de zangeres.

Dat presentatrice Emma Wortelboer een beetje gek is wisten we al, maar Matthijs van Nieuwkerk lijkt inmiddels ook te zijn aangestoken. Kijk het filmpje vooral af!

Flip the switchh bby

5,140 Likes, 169 Comments - 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) on Instagram: "Flip the switchh bby"

Monique Westenberg is maar wat trots op haar gezin. Ze slingert een zoet kiekje de wereld in waarop papa en zoon elkaar een kusje geven.

Volgens paardenvlogster Britt Dekker kunnen paarden wel al je botten breken, maar niet je hart.

Froukje de Both dook het archief in en vond daar een foto van haar fotoshoot voor de Playboy. ‘Nooit spijt van gehad', schrijft de presentatrice.

Je zou verwachten dat actrice Sigrid ten Napel een sluier zou dragen. Niets is minder waar: haar vriend is de Sjaak.

Demi de Boer, de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer, maakt haar relatie met rapper Ronnie Flex insta official!

Of de sleur er nou inkomt bij foodie Miljuschka Witzenhausen is niet helemaal duidelijk bij dit kiekje, maar ze heeft het wel over just another manic monday.

Acteur Tygo Gernandt deelt een kiekje uit de tijd dat hij nog een babyface had.

Mag actrice Barbara Sloesen binnenkort haar opwachting maken in hitserie Grey's Anatomy. Nee, helaas! Wel is ze bezig met de opnames voor Zwaar Verliefd 2.

Optreden met Sanne Hans is voor André Hazes extra bijzonder. Hij zegt altijd ‘een bijzondere klik’ met de zangeres te hebben op het podium.

Bella, het dochtertje van presentator Jan Versteegh, zette vanochtend haar eerste stapjes. 

Leontine Borsato verwerkt haar breuk met Marco op Thailand samen met haar beste vriendin. ‘Samen lachen, samen huilen, samen gieren, samen delen.’