Volledig scherm
Daphne Deckers © Instagram Daphne Deckers

Daphne baalt van bos strohaar en Anouk rillend uit de kleren

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Schrijfster Daphne Deckers vindt dat ze na een mooie zomer een strohaarkapsel heeft. Dus: snel naar de kapper om de boel bij te kleuren.

Sterrenkapper en -stylist Leco van Zadelhoff trakteerde Angela Groothuizen op een volgens zijn volgers  best fraaie boblijn.

Actrice Anouk Maas ervaart naakt zijn als zeer bevrijdend. Desondanks stelt ze vast: ,,Hup, snel die onderbroek weer aan, want ik krijg het koud.”

Levensliedvertolker Frans Bauer lanceert eind deze week een nieuwe single (‘plus bizarre videoclip’) die hij zijn meest gewaagde lied van de afgelopen 15 jaar noemt. 

Groot nieuws !!

582 Likes, 62 Comments - Frans Bauer (@fransbauer) on Instagram: "Groot nieuws !!"

Barry Atsma, zijn vriendin Noortje Herlaar en hun vorig jaar geboren dochtertje Bobbi hebben wat extra zuurstof gehapt tijdens een wandeling over een bloeiend heideveld.

Verschil in lengte moet er zijn, vinden de kleine Roxeanne Hazes en de boomlange radio-dj Frank van der Lende.

Chris Zegers (48) ontdekte in de Amerikaanse staat New Mexico niet alleen imposant natuurschoon, maar ook een paar speelse grijze haartjes in zijn overwegend donkere baard. 

Veel zegt Yolanthe niet over haar relatiebreuk met Wesley Sneijder, maar wel dat haar leven momenteel volgens een golfbeweging verloopt.

In tegenstelling tot Sylvie Meis hebben wij van onze ouders geleerd dat het niet echt fris is om met je schoenzolen op een stoelzitting te poseren.

Rechtop in de wind-zangeres Marga Bult trakteert haar grote schare overwegend seniore volgers vandaag op een onscherpe foto waarop waarschijnlijk te zien is dat ouderen volop genieten van haar optreden.

Volgens actrice Anne-Marie Jung waren er vanmorgen wat irritante problemen met een koffiezetapparaat. 

Connie Breukhoven (oud-zangeres Vanessa) stelt voor vandaag te beginnen met een kerngezonde levensstijl.

Diva Mayday, een van de bekendste Nederlandse travestieten, komt ook al met een wijze levensles: ‘soms moet je dingen zwart-wit zien, om kleuren te kunnen waarderen’.

Zangeres Edsilia Rombley kan bijna niet geloven dat haar dochtertje Aisa-Lynn Rosa alweer 6 jaar is geworden. Edsilia en haar echtgenoot Tjeerd Oosterhuis hebben ook nog dochtertje Imaani, die 2,5 jaar ouder is dan haar zusje.

Kickbokser Rico Verhoeven gebruikte vanmorgen een elektronische oorthermometer om in de badkamer zijn lichaamstemperatuur te checken. ‘Want je kan dingen niet goed doen als je je niet goed voelt’.

Presentatrice Quinty Trustfull is nog best soepel van lijf en leden.

Zo zien we Katja Schuurman zeker niet dagelijks. 

‘Het zal je kind maar zijn’. Met die positief bedoelde woorden oordeelt musicalster Antje Monteiro over haar schaars geklede dochter Romy.

Tv-bioloog Freek Vonk komt met een raadselachtig zoekplaatje.