Volledig scherm
Summervibes voor Daphne. © ANP

Daphne showt haar zomerbillen en Douwe verliefd op geadopteerd zwaantje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Yolanthe heeft zich op Ibiza laten fotograferen in een pikante top en liet haar beha in haar villa liggen.

It all started by one Dot.. 🙃 Available @ my boutique @xaxaboutiqueibiza 😎

Een foto die is geplaatst door null (@yolanthecabau) op

Vrienden van de Amsterdamse muzikant Douwe Bob hebben een verstoten zwaantje geadopteerd, die hij met trots presenteert tijdens een boottochtje door zijn stad.

Wauw!! Geadopteerd zwaantje!

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

Jonah, het zoontje van actrice Liza Sips, is met zijn gekamde haartjes het evenbeeld van zijn moeder. De blondine, die binnenkort haar tweede kindje verwacht, vindt haar peuter nu al een ware hunk.

Verschrikkelijk lekkerding!! 💙 #Hunk

Een foto die is geplaatst door null (@lizasips) op

Johnny de Mol voelde zich vandaag geïnspireerd door het logo van het Moco museum voor moderne kunst in Amsterdam.

Flower Power!! 💐❤️💪🏻💣 #banksy #mocomuseum #copycat #art #message

Een foto die is geplaatst door null (@johnnydemolofficial) op

Daphne Deckers (49) heeft zich in onderbroek en goudkleurige halterhemdje laten fotograferen voor het blad Happy in Shape. 

Summervibes voor Happy in Shape 🌞 Foto @yvettekulkensphotography Hair&makeup @ellesnijkamp Styling @jet_jong

Een foto die is geplaatst door null (@daphne_deckers) op

Ruben van der Meer en Elle Bandita hebben zich vandaag op uiterst 'Hollandse' en ietwat gênante wijze laten vereeuwigen.

Lekker dagje opstap met @ellebandita 🤘🏼

Een foto die is geplaatst door null (@rubenvdmeer) op

Driewerf hoera! Jody Bernal kreeg een gigantische taart in de handen geduwd om te markeren dat zijn zomerhit Que sí que no precies 18 jaar geleden het levenslicht zag.

WAUW! Que Si Que No is 18 jaar geworden 🔥🎺 #quesiqueno #taart

Een foto die is geplaatst door null (@jodybernal) op

Haar fans zijn behoorlijk enthousiast. Actrice Georgina Verbaan presenteert haar nieuwe castingfoto, gemaakt door Bowie Verschuuren. En passant doet ze een oproepje aan filmproducenten: ,,Boek me ook eens voor kostuumdrama of vechtfilm met bloed.''

Killerbodyfanate Fajah Lourens staat vandaag bij een geopende hotelkamerdeur en in ondergoed stil bij haar 37ste verjaardag.

Today I celebrate my 37th Bday 😜#happy #mkbn

Een foto die is geplaatst door null (@mykillerbodymotivation) op

Sylvie Meis is in haar nopjes, omdat ze voor de tweede keer een Duits blingbling-operagala mag presenteren: volgend jaar in Dresden.

Presentator Tim Hofman trok vanmorgen spontaan zijn broek uit toen hij aan zijn circa 270.000 volgers op Instagram moest denken. 

ik lig hier zonder broek op de grond aan jullie te denken.

Een foto die is geplaatst door null (@debroervanroos) op

Psychologe en ex-miss Kelly Weekers, de levenspartner van Marco Borsato-componist John Ewbank, filmde vol trots hun anderhalf jaar oude dochtertje toen ze 'als een dronken eend' door de achtertuin liep.

Exact zestien jaar geleden stapte de Nederlandse actrice Angela Schijf in het huwelijksbootje met haar Belgische collega Tom van Landuyt. ,,Wat wisten we toen nog weinig'', constateert Schrijf bij een trouwfoto. Het stel heeft inmiddels drie dochters.

Little did we know #trouwdag #16jaar #tomvanlanduyt #fotoalbum #liefde #maarecht

Een foto die is geplaatst door null (@angelaschijfofficial) op

RTL4-weervrouw Amara Onwuka vindt dat ze er deze morgen nog niet echt uitgeslapen uitziet. ,,Wie is er al wakker? Ik nog niet echt.''

Morning peeps! 🔆🔆🔆Wie is er al helemaal wakker? #iknognietecht #wellekkerweer #echtwel #yummie👌🏽😃

Een foto die is geplaatst door null (@amaraonwuka) op

Musicalactrice Carolina Dijkhuizen schreeuwt het zo ongeveer van de daken. Bij een buitentemperatuur van 28 graden Celsius lukte het haar om van Amsterdam naar Scheveningen te fietsen. 

Celebritykapper en -visagist Leco van Zadelhoff liep op een feest een van zijn favoriete dames tegen het lijf: Leontine Borsato. De vrouw van Marco is al jaren zijn muze. 

Love you @leontineborsato #❤️

Een foto die is geplaatst door null (@lecolook) op

Sterrenfotograaf William Rutten trakteert zijn volgers op een hilarische foto uit de oude doos waarop hij in zijn jeugdjaren te zien is met Queen-gitarist en bijna gelijkwaardige krullenbol Brian May. 

Ik ontken alles!! 😂😂😂 #brianmay #queen #williamrutten

Een foto die is geplaatst door null (@williamrutten) op

De Nederlandse acteur Dave Mantel en zijn vriendin doen volgens eigen zeggen tijdens hun vakantie in Maleisië helemaal niks. 

#gewoonhelemaalniets#magook#Chillen#PulauKapas @

Een foto die is geplaatst door null (@dapheny_daph) op

Samantha de Jong  (Barbie) kocht een paar dagen geleden een nieuw, platinablond haarstuk met lokken die bijna tot haar middel reiken. Kennelijk beviel de opvallende pruik nog niet helemaal, dus bracht ze het ding terug om er een paar kurkentrekkers in te laten zetten. 

In de krull !! @the.hairproject

Een foto die is geplaatst door null (@samanthaenfriends) op

Gerard Joling reed vanmorgen langs meerdere radiostations om zijn nieuwe feestnummer Lekker te promoten.  En met succes! In de auto ging hij helemaal uit zijn dak toen de zomerse single daadwerkelijk werd gedraaid. 

Geertje is helemaal blij 😄 #gerardjoling #single #538 #100pnl #lekker

Een foto die is geplaatst door null (@gerard_joling) op