Volledig scherm
Dionne Stax. © ANP

Daphne viert weekend in bikini en Dionne laat zich helemaal gaan

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Schrijfster Daphne Deckers verwelkomde het weekend vanochtend in stijl. Op het zonovergoten Marbella bewees het voormalige fotomodel dat ze zelfs van een simpele tuin een catwalk kan maken.

Hallo weekend! 🌞🌴

1,787 Likes, 115 Comments - Daphne (@daphne_deckers) on Instagram: "Hallo weekend! 🌞🌴"

Ook Katja Schuurman is Nederland ontvlucht: de kersverse RTL-presentatrice is zichzelf al yoga'end opnieuw aan het uitvinden op Ibiza. Vanochtend 'leerde ze het universum begrijpen' aan de rand van een zwembad. ,,Klinkt dat vaag? Kan me niet schelen!''

Yoga is geen sport. Yoga is echt jezelf en het universum beter begrijpen. Klinkt dat vaag? Kan me niet schelen! ☺️ #yoga #travel #katjawashier #universe #peace

2,903 Likes, 73 Comments - Katja Schuurman (@katjaschuurman) on Instagram: "Yoga is geen sport. Yoga is echt jezelf en het universum beter begrijpen. Klinkt dat vaag? Kan me..."

Oud-voetballer Evgeniy Levchenko bivakkeert liever ín het zwembad. Vriendin Victoria Koblenko legde vast hoe hij zoontje Kiy indrukkend hoog in de lucht wierp. ,,Fly baby, fly! Daddy will always catch you.''

Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Check stories for the finale of this jump

4,103 Likes, 71 Comments - Victoria Koblenko (@vkoblenko) on Instagram: "Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Check stories for the finale of this jump"

Nieuwslezeres Dionne Stax was vanmiddag bij een foodfestival en dacht daar even aan alles behalve de lijn. Samen met haar nicht verorberde de blondine een royaal gevuld bord poffertjes met slagroom en witte chocolade. ,,Powerfood'', aldus Dionne. Zo lusten wij er ook nog wel een.

Onder deze berg van room en witte chocolade lagen poffertjes #powerfood #foodies #nichtjesreunited #rollendekeukens

1,979 Likes, 62 Comments - Dionne Stax (@dionne_stax) on Instagram: "Onder deze berg van room en witte chocolade lagen poffertjes #powerfood #foodies #nichtjesreunited..."

De hoogzwangere zangeres Roxeanne Hazes moest het lekkere eten juist aan zich voorbij laten gaan. Watertandend zag ze op een terras schalen vol oesters geserveerd worden, maar die kan ze tijdens haar zwangerschap zelf niet eten. In plaats daarvan deed ze zich te goed aan haar vriend Erik.

Mezelf kwellen door naar voorbijgaande oester plateau's te kijken. Maar jeetjemineetje, wat heb ik een lekkere vent. 🤤❤️

4,182 Likes, 27 Comments - ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "Mezelf kwellen door naar voorbijgaande oester plateau's te kijken. Maar jeetjemineetje, wat heb ik..."

Zanger Ben Saunders deelt een prachtig, persoonlijk cadeau dat hij van zijn vader kreeg. ,,Als ik je één ding zou kunnen geven, dan zou het zijn dat jij jezelf door mijn ogen kunt zien'', staat er op de hanger. ,,Dan pas zal je begrijpen hoe bijzonder je voor me bent.'' Lief!

my dad @deanthevoice gavr me this yesterday ❤ keep it with my other treasures in my car #daddycool #pirate thanx dad

179 Likes, 7 Comments - Ben Saunders (@bensaundersmusic) on Instagram: "my dad @deanthevoice gavr me this yesterday ❤ keep it with my other treasures in my car #daddycool..."

Bij zijn nieuwe job als Wie is de Mol?-presentator hoort voor Rik van de Westelaken ook een nieuwe coupe. Als we de voormalige nieuwslezer zelf mogen geloven, gaat hij voor een blond permanentje met rode uitgroei. Gelukkig nieuw haar!

Vandaag nemen we blond permanent met rode uitgroei. #hairdresser #amsterdam @salonrickvanhetmeer

576 Likes, 17 Comments - Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) on Instagram: "Vandaag nemen we blond permanent met rode uitgroei. #hairdresser #amsterdam @salonrickvanhetmeer"

Acteur Leo Alkemade ziet eruit alsof hij de hele dag in de brandende zon op zijn racefiets heeft gezeten. Maar schijn bedriegt, bekent hij. Anderhalf uur trappen was voor de voormalig It Takes 2-deelnemer wel genoeg. Hij krijgt van zijn stalen ros immers last van zijn 'kont en ballen'. ,,Maar dat is bijzaak.'' 

Volledig scherm
Daphne Deckers. © ANP

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (20%)
  • AH (4%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
29424 stemmen