Volledig scherm
© anp

Daphne wordt eventjes gek, Anouk laat babybuik kussen

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Emotionele Daphne Deckers

Op haar instagramaccount laat Daphne Deckers zien waarom ze ooit doorbrak als model: op haar gezicht kan ze, heel subtiel, werkelijk élk gevoel laten doorschijnen. Of nee, daar gaat het niet om, zo valt op te maken uit de bijgaande tekst: ,,Het schrijven van een roman brengt een aantal emoties met zich mee." Mocht de presentatrice die taak niet volbrengen, dan hebben we in elk geval de foto's nog.

Nicolette leert Lola-Lily lakken

Lola-Lily, de vierjarige dochter van presentatrice Nicolette van Dam (31), is net als haar moeder niet vies van een beetje spelen met make-up. Toen de kleine meid probeerde haar nageltjes te lakken, pakte Nicolette de camera erbij om het schattige tafereel te vereeuwigen. Helemaal goed gaat het niet; de nagellak belandt op haar hele wijsvinger.

Sylvie weer even kind

Presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis is met haar 38 jaar behoorlijk volwassen, maar een teddybeer haalt het kind in haar weer boven. Ze begon dan ook meteen te knuffelen toen ze een pluche beer in haar hotelkamer vond. Kennelijk heeft de kleine diva behoefte aan warm gezelschap, want op Instagram schrijft ze op slag verliefd te zijn. Bruno de beer, initiatief van een goed doel, reist de hele wereld rond om aan het einde van het jaar in een kinderziekenhuis terecht te komen en kids blij te maken.

Navelstaren met Anouk

De hoogzwangere rockdiva Anouk (41) is erg gesteld op haar privacy, maar dit lieve familiemoment wilde ze haar fans niet onthouden. Op een Instagram-kiekje is te zien hoe Dominique Schemmekes, de vlam van de Haagse blondine, liefdevol haar babybuik vastpakt en kust. ,,Geen koning zonder koningin'', schrijft de - nu nog - moeder van vijf erbij.

Tiet voor Geraldine

BNN-presentatrice Geraldine Kemper (26) is niet vies van een sexy photoshoot. Met een nieuw kiekje gunt de biseksuele blonde babe - gekleed in een wijd mannenoverhemd - haar volgers een blik op haar decolleté en een stuk van haar borst. ,,Tiet'', schrijft ze erbij.

Jim loert naar Bella

Zanger en musicalacteur Jim Bakkum (28) is dolgelukkig met zijn vrouw Bettina Holwerda en zijn twee kindjes, maar kennelijk loert hij nog steeds graag naar andere vrouwen. Op Instagram deelt de oud-Idols-deelnemer een foto van het tien jaar jongere, half-Nederlandse topmodel Bella Hadid (19), die in Cannes alle ogen op zich gericht zag dankzij de extreme split in haar sexy rode jurk. ,,Bella'', lijkt hij in het bijschrift - voorzien van emoji's met hartjesogen - te stamelen.

Dubbele middelvinger van Josje

De kinderidooldagen van oud-K3-zangeres Josje Huisman (30) zijn voorgoed voorbij, zo lijkt het. Ze heeft schijt aan de wereld, toont de blondine met een foto op Instagram, waarop ze haar volgers de rug toekeert en allebei haar middelvingers opsteekt. ,,Één hand in de lucht als het je niet echt iets kan schelen, middelvinger in de lucht als het je niet echt iets kan schelen'', citeert ze rapper Kanye West. ,,Het leven kan soms bizar zijn.''

Double Dutch met Doutzen

De wereldberoemde Nederlandse topmodellen Doutzen Kroes (31) en Lara Stone (32) zijn collega's, maar komen elkaar zelden tegen. Toen het blonde tweetal elkaar in Cannes toch tegen het afgetrainde lijf liep, poseerden de knappe koppen dan ook meteen voor een kiekje. ,,Double Dutch trouble'', schrijft Doutzen erbij op Instagram.

Fajah achter de tralies

Na Bridget Maasland laat nu ook actrice, dj en fitnessgoeroe Fajah Lourens (34) zich twaalf uur lang opsluiten voor het goede doel. Rond 10:00 uur op donderdagochtend liet de krullenbol zich achter de tralies zetten om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Free A Girl. Die organisatie zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen.

Johns goede genen

Luna, de net een maand oude dochter van bikinimodel Chrissy Teigen (30) en zanger John Legend (37), heeft duidelijk de goede genen van haar knappe ouders. Zelfs als de kleine een boertje moet laten, ziet ze er schattig uit. ,,Boergezicht'', schrijft trotse papa John bij een kiekje van zijn oogappel, die op de schouder van haar moeder ligt.