Sylvie is voorlopig niet meer op de Duitse tv te zien.
Volledig scherm
Sylvie is voorlopig niet meer op de Duitse tv te zien. © Getty Images

Das Supertalent ontslaat Sylvie Meis

De Duitse zendergroep RTL heeft Sylvie Meis opnieuw van de kijkcijferhit Das Supertalent afgehaald. De Nederlandse presentatrice zal in het nieuwe seizoen als jurylid vervangen worden door de 26-jarige zangeres Sarah Lombardi, weet Bild.

Sylvie schitterde van 2008 tot 2011 in Das Supertalent, om vervolgens vorig jaar terug te keren. Volgens de blonde onderneemster is het aflopen van haar jaarcontract de reden dat ze nu opnieuw afzwaait. ,,Toen het team van Supertalent me vorig jaar vroeg, heb ik geen moment getwijfeld. Het programma wordt door een geweldig team gemaakt en terugkeren betekende veel voor mij’', reageert ze.

Sylvie zegt dat ‘alle betrokkenen’, met in het bijzonder haar mede jurylid Dieter Bohlen, ‘veel voor haar betekenen’. Over haar opvolgster laat ze weten: ,,Sarah is een waardige opvolger. Ze is een vrolijke, authentieke en sympathieke vrouw. Ik wens haar het allerbeste en ik weet zeker dat ze net zo veel plezier zal hebben als ik altijd heb gehad.’'

Quote

Sarah is een waardige opvolger. Ze is een vrolijke, authentie­ke en symphatie­ke vrouw

Sylvie Meis, over Sarah Lombardi

Eind vorig jaar maakte Sylvie voor RTL haar eigen programma Sylvies Dessous Models, waarin ze met visagiste Serena Goldenbaum en haar manager Marina Coburger op zoek ging naar het perfecte lingeriemodel voor haar bedrijf Meis Enterprise. De show eindigde met slechte kijkcijfers. In maart was Meis voor het laatst te zien in Let's Dance, dat ze zeven seizoenen lang presenteerde.

Sarah Lombardi in Dancing on Ice.
Volledig scherm
Sarah Lombardi in Dancing on Ice. © BRUNO PRESS