Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dat Guus en Frank hier geen nee tegen zeiden snap ik, maar ik vrees dat de kijker wél bedankt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

49 reacties

 • H.J.S Siglé

  1 maand geleden
  Idd ik neem niet eens de moeite om te kijken want als ik al die nam zie staan dan heb ik er al genoeg van, je ziet die vent de godganse dag in de reclames en series enz ... ik kan die kop niet meer zien en die stem niet meer horen !!! Ik wacht wel op Matthijs en Rob in Parijs !! En zo'n muziekprogramma over één artiest(en) moeten ze aan Nick, Simon en Kees overlaten dat is pas genieten en mooie tv !!!
 • P v. Zwam

  1 maand geleden
  Snel in elkaar geflanste programma`s, dat zie je tegenwoordig op tv Vaak denk ik met weemoed terug aan de mooi gemaakte series van Boudewijn Buch heb er vele nog in mn videoarchief, en als ik ze weer zie, dan zie je hoe echte tv gemaakt werd.!
 • chris schram

  1 maand geleden
  Het is allemaal van het niveau "Vermiste postduif keert na 15 jaar terug"
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Als ik een klein stukje zie van een programma zie,dan weet ik al genoeg nul IQ programma¨S.En die Frank Lammers is geen bal aan meer aan die komt te vaak te voorschijn.Trouwens je blijft aan zappen er is weinig goeds meer op,zat al te denken om abonnement op re zeggen!!
 • M.A. de Vrije

  1 maand geleden
  Bruce Springsteen verdient veel en veel beter. En de heren moeten in de leer in Volendam. Dit Brabantse geweld is duidelijk een maatje te klein.