Dat Nikkie de ster van het Songfestival zou worden, zag ik even niet aankomen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

64 reacties

 • Stefan Vlaminckx

  1 jaar geleden
  Eens! En zo zie je maar dat wanneer je doet wat je echt leuk vindt om te doen, je het verst komt.
 • lenneke Lenneke Laurens

  1 jaar geleden
  Nikkie is inderdaad de ster van de show, geweldig qua presentatie en humor. Ook de andere presentatoren doen het prima. Kortom het blijft een feest om naar EFS te kijken. Mooi niet mooi gezongen, leuke presentatie kortom je hebt de hele avond iets om over te praten. Voor de zure reacties zou ik zeggen er zit een knop op je afstandsbediening . Zet iets anders op op zet je tv uit.
 • Koos Brinckmann

  1 jaar geleden
  Angele schrijft over een 'bomvol' Ahoy. Inderdaad zag het er zo uit op tv. Volgens de coronamaatregelen waren er 3.500 toeschouwers. Maar er kunnen ca. 10.000 mensen in de Ahoy-arena. Hoe zit dat dan precies? Zijn er vanwege het podium en de zones voor artiesten wellicht veel minder plaatsen beschikbaar?
 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  We zijn zo goed met alles.Nikkie krijgt alle aandacht de rest van staat er voor spek en bonen bij.Het ESF is een voorbode wat de NPO volgend jaar iedere avond wil http://presenteren.Er zit gelukkig een aan/uit knop op mijn TV.
 • J.O.S. Steur

  1 jaar geleden
  Spijker op z'n kop! Angela al moet gezegd dat naast Davina het pauzefilmpje van een ongekende klasse was, nog nooit vertoonde virtual reality. Nederland , een land van water van licht en geluid!!👍 En de finale moet nog komen!! Wat staat ons nog te wachten ?