Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dat softe gedoe tegenwoordig, hadden we maar meer moeders als Merel

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

28 reacties

 • Jan Adams

  2 jaar geleden
  Mij uit het hart gegrepen. Opvoeden betekent, naast faciliteren, werken aan 'weerbaarheid'. Leren omgaan met teleurstelling, tegenslag en verdriet.
 • Arie Oosterom

  2 jaar geleden
  helemaal mee eens, kinderen moeten ook leren met tegenslag om te gaan, je kan in het leven nu eenmaal niet alleen maar leuke dingen doen. Het lijkt wel of ze nergens meer tegen kunnen
 • J.C. Kattestaart

  2 jaar geleden
  Oogappels heeft hoge kijkcijfers.Het kan de ondertekening zijn en ondergang van zijn eigen succes.BNN/VARA let op de NPO haalt alle succes progamma's van de buis.Ze willen een jonger publiek aan trekken (pubbers) en geen moe zijn van het accepteren of tegen weer geven.En zeker geen naar ontspanning zoekende tegen de mid live crises lopende kijkers.Dit is een ontspannende,kwaad,begrip en onbegip volle TV serie. Een van de weinige.
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  Zo ben je verlost van pies en schijt, trakteren ze je op hun puberteit ,ben blij dat ik er nooit aan begonnen ben, en "oogappels " ik kán er niét naar kijken .
 • Hamoen

  2 jaar geleden
  Los van de goeie acteerprestaties van Malou Gorter, en de rest! Verder is Angela de Jong weer lekker kort door de bocht. Ik ben zo’n softie, zgn. een curling moeder. Heb mijn dochter vaak zat met werkstukken maken, spreekbeurten enz. geholpen. En zeker niet uit medelijden! Desondanks is ze opgegroeid tot een zelfstandige, sociale jonge vrouw! Wat ze van de softie opvoeding van haar moeder heeft meegekregen: dat het goed is een ander te helpen!
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?