Volledig scherm
© bruno

Dave Roelvink wil verspreiding tweede filmpje stoppen

Dave Roelvink doet er alles aan de seksueel getinte filmpjes van hem en Melissa Pach, die onlangs tijdens een uit de hand gelopen huisfeestje werden gemaakt, uit de openbaarheid te houden. Volgens de advocaat van Dave is eerder deze week een sommatiebrief verzonden.

Het tweede filmpje waarop te zien is hoe Melissa seksuele handelingen bij Dave verricht gaat momenteel rond via mobiele telefoons.

Nienke Hoogervorst, de advocaat van de zoon van zanger Dries Roelvink, heeft aan De Telegraaf laten weten: 'Terwijl de familie Pach voornamelijk druk lijkt te zijn met het ventileren van speculaties in de media, is namens Dave - door zijn civiele raadsman mr. Hellingman te Amsterdam - afgelopen week al een sommatiebrief verzonden om het eerste filmpje te doen laten verwijderen en te voorkomen dat een mogelijk tweede filmpje wordt geopenbaard.'

De familie van Melissa, die niet wist dat de beelden zijn gemaakt en vermoedelijk onder invloed was van drugs, heeft onderzoek laten doen naar het tweede filmpje door een particulier recherchebureau.