Volledig scherm
David Beckham op 24 september. © AFP

'David Beckham onderging stiekem een haartransplantatie'

Drie weken geleden werd David Beckham (43) nog met een steeds dunner wordende haardos gespot bij een UEFA-presentatie, maar op een persconferentie in Hong Kong gisteren verscheen de voetballer plots met een volle coupe. Engelse media speculeren er op los: onderging hij stiekem een haartransplantatie?

Ten tijde van Davids topjaren als profvoetballer werden niet enkel zijn voetbalkunsten druk besproken, vooral zijn gewaagde haarsnitten werd druk becommentarieerd én gekopieerd. Spierwitte haren, een ingevlochten coupe, een man bun... David zat bijna elke week op de kappersstoel om zich een nieuw kapsel te laten aanmeten. Maar toen kreeg David last van zijn grootste nachtmerrie: haaruitval. De laatste weken probeerde David zijn steeds dunnere wordende coupe minder te doen opvallen door zijn haar super kort te laten knippen, maar het lijkt erop dat hij nu voor een andere oplossing gekozen heeft: een haartransplantatie.

Volledig scherm
Beckham op 30 augustus © REUTERS

Ook een nieuw kleurtje

Tijdens een persconferentie voor het verzekeringsbedrijf AIA in Hong Kong verscheen David gisteren plots met een dikkere haardos én een nieuw kleurtje. De vader  van vier koos voor een warme donkerbruine kleur. Dokter en haartransplantatiespecialis Asim Shahmalak vertelt aan The Sun dat hij er zeker van is dat David onder het mes is gegaan om een vollere haardos te verkrijgen. ,,Ik kan duidelijk zien dat hij een haartransplantatie ondergaan heeft", vertelt hij. ,,Als je foto's van David doorheen de jaren ziet, merk je op dat hij al een hele tijd last heeft van kaalheid, zeker rond zijn kruin, maar als je nu naar zijn haarlijn kijkt, zie je dat die plots veel voller is dan voorheen."