Volledig scherm
© ANP

Davina Michelle verrast met Top 2000 Award

Zangeres Davina Michelle is dit jaar de hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer in de Top 2000. Haar nummer 1-hit Duurt te lang prijkt op positie 477.

Davina werd vandaag verrast met de Top 2000 Award, een nieuwe prijs van NPO Radio 2. Daarmee zet het radiostation voortaan een artiest of band uit de Top 2000 extra in de schijnwerpers.

Davina Michelle kreeg de onderscheiding in de radioshow De Wild in de Middag, voorafgaand aan de bekendmaking van alle tweeduizend nummers die Radio 2 vanaf eerste kerstdag om 08.00 uur uitzendt. ,,Wat vet, dank je wel. Ik ben superblij", reageerde de zangeres die ook is genomineerd voor een Edison.

Volledig scherm
© ANP Kippa
  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.