Davina Michelle zingt alleen nog op F1 Zandvoort als andere acts geld krijgen

VideoDavina Michelle zingt alleen nog op zondag 5 september bij de opening van de Dutch Grand Prix het volkslied, als andere artiesten die dat weekend optreden betaald krijgen. Dat heeft haar woordvoerder vandaag laten weten.

51 reacties

 • AM BEEK

  1 jaar geleden
  Schaam je om te bedelen bij artiesten .mensen hebben zelf geen inkomen haast gehad Terwijl je zoveel panden heb ,,verkoop er een ,echt de oranjes bulken van geld,en moeten nog scholieren te zot om van te praten of over na te denken
 • AM BEEK

  1 jaar geleden
  Verkoop een pandje in Amsterdam In plaats van bedelen bij zangers ,
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Ze doen maar. Ik kijk wel op TV of lees wel in het AD hoe het af loopt. Mijn geld krijgen ze niet. Kost mij te veel en is mij te duur.
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Er zijn natuurlijk veel kosten maar er wordt door sommige veel verdiend. Sommige coureurs verdienen genoeg om Armin van Buren op te laten treden. Mensen die 5000 euro kunnen betalen om in een huisje te zitten in Zandvoort. Ik erger me er enorm aan dat prijzen 4x over de kop gaan en de gewone fan het niet op kan brengen. Alleen de rijken der aarde of de fan die hele jaar op houtje beet. Dan kan ik het niet verkroppen dat mensen gratis moeten werken. Geld is er genoeg. Maar oneerlijk verdeeld.
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  Jan smit/Gordon/Rene Froger/Dries Roelvink enzo. niet gevraagd?