De kille reactie van John de Mol op al die schokkende verhalen, is veelzeggend

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

298 reacties

 • Pauline Alkema

  4 maanden geleden
  Ook ik heb me geërgerd aan de reactie van John de Mol. Waarom de positie van de vrouwen veroordelen, ze hadden naar de loketten kunnen gaan. Wat dus natuurlijk door diverse redenen bjjna onmogelijk http://was.De positie van de mannen werd echt weinig over gezegd. Ik denk dat financien hier een rol spelen, hij wil geen claims. En waarom worden de slachtoffers niet financieel door hem ONDERSTEUND? Ook hoor ik steeds, over de daders mag nog niet geoordeeld worden, over de slachtoffers wel.. .
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Misschien deze slachtoffers van deze figuren die denken boven de kandidaten te staan slachtoffer vergoeding uit betalen! Het is een nog groter schandaal dat deze mensen op de vlucht slaan,en behalve Jeroen niet hun daden bekennen dan ben je zo min figuur!! Ik chatte eens Jada over hoe ze zo vroeg iemand mee mocht nemen met vakantie.Maar er was niet mee te chatten op insta,dat zegt genoeg!
 • Dick van Dijk

  4 maanden geleden
  De column van zaterdag gaat zelfs nog over John de Mol, dus zes dagen!!! Nu weten we het wel 🤫
 • Chinta M.L. Koster

  4 maanden geleden
  @jan boden..Dit is een reactie die hout snijdt.. De rest hangt, hoe goed bedoeld van projecties aan elkaar!
 • Annemarie Jager

  4 maanden geleden
  Ik zag helemaal niet wat Angela zag, ik zag iemand die daadwerkelijk verbaasd was over wat zich allemaal af heeft gespeeld, hij was zeker onder de indruk maar ook zenuwachtig, alle ogen zijn immers op hem gericht en je moet maar 1 ding verkeerd zeggen, dat word je aangerekend, vooral als daar een Angela is die de boel aanzwengelt. Ik heb nog nooit zoveel ellende over deze familie heen zien storten dan nu en Angela staan vooraan op de barricades om haar gif te spuwen. Veroordelen zonder nadenken.