De koninklijke familie is doodgewoon gelukkig in Wassenaar

videoKoning Willem-Alexander at er zijn bolletjes hazelnootijs, Máxima holde er de Albert Heijn in voor een vergeten boodschap.  Het vertrek uit Wassenaar valt de koninklijke familie zwaar. 

Arme, arme Kelly. Eigenlijk liep ze stage in de keuken van het Wassenaarse tapasrestaurant Me Gusta!, heel soms werd ze gevraagd om bij drukte bij te springen in de bediening op het terras, dat grenst aan de tafels en stoelen van de immens populaire ijssalon Luciano.

Tegenwoordig is de scheiding tussen de twee terrassen duidelijk aangegeven, twee jaar geleden nog niet. En gebeurde het regelmatig dat ‘ijsklanten’ hun bakje stracciatella op het terras van MeGusta! leeg lepelden. Het personeel verzocht ze dan vriendelijk, doch beslist te vertrekken omdat zulks toch echt niet de bedoeling was.

 1. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.
 2. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 3. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
  video

  Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.