Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De lafbekken die tegen QR-codes zijn, kunnen een voorbeeld nemen aan Sanne Wallis de Vries

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

317 reacties

 • A Molen

  1 jaar geleden
  Waarom die veroordelingen over en weer. Ik ben gevaccineerd tegen Difterie, Kinkhoest, Thypus, Polio, Bof, Mazelen, Rode Hond en Corona, maar niet tegen onverdraagzaamheid. Als ik ergens aan kapot ga is het aan deze onverdraagzaamheid die hier, dit keer doit Angela aan het daglicht wordt gelegd. Lievde voor iedereen die zich niet laat vaccineren van een gevaccineerde. Ik vind jullie moedig en mooi in je eigen keuze. Abel vd Molen
 • Winsum

  1 jaar geleden
  Wat een geweldige column 🙏🏼
 • B Groskamp

  1 jaar geleden
  Sanne je hebt volkomen gelijk. Sommige mensen weten niet waarover ze praten en willen alleen dwarsliggen. Als ze agressief naar jou toe reageren is 't alleen maar omdat ze met zichzelf overhoop liggen. Ze kunnen beter hulp zoeken.
 • Schottelndreier

  1 jaar geleden
  Goed zo, Sanne!! Iemand als Hans Teeuwen keerde zich op dramatische wijze tegen de (ja, tijdelijke!) QR-code, als koene redder van een zwangere vrouw die zich niet kan laten vaccineren en dus zijn optreden moet missen... Teeuwen heeft iets helemaal gemist: die vrouw had zich gewoon kunnen laten testen! Nog veiliger ook. Dag Hans Robin Hood Teeuwen, daar gaat je heldenstatus!
 • hans kraak

  1 jaar geleden
  lang leve sanne!