De Luizenmoeder stijgt door naar duizelingwekkende 4,8 miljoen kijkers

Werkelijk niets lijkt het succes van De Luizenmoeder te kunnen stoppen. Vandaag werden de kijkcijfers met uitgesteld kijken bekend en daarmee stijgt het programma door naar een duizelingwekkende 4,8 miljoen kijkers. Een aantal dat sinds 2015 alleen door de voetbaldames werd gehaald toen ze Europees kampioen werden.

Week in week uit breek De Luizenmoeder records. Zo is het uitgesteld kijken-record sinds afgelopen weekend met ruim 1,5 miljoen kijkers stevig in handen van de satirische comedyserie. Ook online is het programma populair. De derde aflevering werd door 420.000 kijkers via internet opgezocht en daarmee schreef de tv-serie geschiedenis.

Daarnaast is De Luizenmoeder het best bekeken programma op de zender sinds de start van NPO 3. De vierde aflevering trok afgelopen zondag lineair bijna 3,5 miljoen kijkers. Daar komen vandaag nog eens 1,3 miljoen kijkers bij die de aflevering later op tv terugkeken. Dat brengt de score op een totaal van bijna 4,8 miljoen kijkers.

Vanavond is de vijfde aflevering van De Luizenmoeder te zien. Een tweede seizoen is inmiddels al aangekondigd. 

Volledig scherm
De luizenmoeder © RV
  1. Dit zijn de onbekende deelnemers van Expeditie Robinson
    video

    Dit zijn de onbekende deelnemers van Expeditie Robinson

    RTL 5 heeft de onbekende deelnemers bekendgemaakt die meedoen aan het nieuwe seizoen van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Het gaat om Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht) , Dominique Hazeleger (student uit Horst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkenisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).